SQUASH HOUSE

The existing house was developed within the walls of a former squash club in 2002. This initial conversion failed to make the most of the original building and the client’s brief was to remedy this to provide an environment to suit modern family living. The design inverts the internal accommodation to provide connected living spaces with direct access onto the private external courtyards. New glazed doors slide back into the walls making full-width openings that link the internal and external areas. Bedrooms are relocated to the upper floor behind new clerestory windows with views over Bath. A new open-tread oak staircase connects the three floors and forms the back-bone to the reinvented house.

Location: Lansdown, Bath

Client: Private

Status: Completed 2007

Similar Projects

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Houzz Icon
  • YouTube